6 Οκτ 2020 12:43 - Βασίλης Τσουκαλάς

  Εισαγωγή στον Προγραμματισμό Εργαστήριο - Τμήματα & Μάθημα

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές (όπως και φοιτητές που θα παρακολουθήσουν ξανά το εργαστήριο)



Τμήματα


Στην Ασύγχρονη Εκπαίδευση έχουν αναρτηθεί τα τμήματα πρωτοετών παρακολούθησης. Επειδή υπήρξε άνιση κατανομή δηλώσεων στα τμήματα αρκετοί φοιτητές μετακινήθηκαν από το τμήμα της Τετάρτης στο τμήμα της Παρασκευής. Ανατρέξτε στις λίστες να δείτε που είστε τοποθετημένοι και αν κάποιοι έχουν σοβαρό λόγο και δεν μπορούν την Παρασκευή ας μου στείλουν email για να το διευθετήσουμε εξηγώντας παράλληλα για ποιο λόγο.



Μάθημα


-Οι φοιτητές που είναι δηλωμένοι στο τμήμα της Τετάρτης θα συνδεθούν αύριο στις 10:00 με χρήση της πλατφόρμας zoom επιλέγοντας σύνδεσμο που θα αναρτηθεί στην ασύγχρονη εκπαίδευση στο μάθημα με όνομα συνδέσμου Εισαγωγή στον Προγραμματισμό - Εργαστήριο - Τηλεσυνάντηση - Τετάρτη 10-12.


-Οι φοιτητές που είναι δηλωμένοι στο τμήμα της Παρασκευής θα συνδεθούν την Παρασκευή στις 10:00 με χρήση της πλατφόρμας zoom επιλέγοντας σύνδεσμο που θα αναρτηθεί στην ασύγχρονη εκπαίδευση στο μάθημα με όνομα συνδέσμου Εισαγωγή στον Προγραμματισμό - Εργαστήριο - Τηλεσυνάντηση - Παρασκευή 10-12.


-Οι φοιτητές (που δεν είναι πρωτοετείς) και είναι δηλωμένοι με χρήση της πλατφόρμας Courses στο τμήμα της Παρακευής 09-11 θα συνδεθούν με χρήση της πλατφόρμας zoom επιλέγοντας σύνδεσμο που θα αναρτηθεί στην ασύγχρονη εκπαίδευση στο μάθημα με όνομα συνδέσμου Εισαγωγή στον Προγραμματισμό - Εργαστήριο - Τηλεσυνάντηση - Παρασκευή 09-11. Όσοι από αυτούς τους φοιτητές μου είχαν δηλώσει κώλυμα σε αυτό το τμήμα θα έρθουν στο τμήμα της Τετάρτης 10-12 και θα μείνουν μετα το τέλος του μαθήματος ώστε να κάνουμε την αλλαγή του τμήματος.


- Θα πρέπει να διαθέτετε μικρόφωνο, κάμερα και ηχεία, ενώ θα παρθούν παρουσίες καθώς το εργαστήριο έχει υποχρεωτική παρακολούθηση. Κατα τη σύνδεσή σας στο zoom θα βάλετε το ονοματεπώνυμο σας.


Στο πρώτο εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν εγκαταστάσεις των προγραμμάτων του εργαστηρίου, γιαυτό φροντίστε να βρίσκεστε στον κανονικό σας υπολογιστή που θα χρησιμοποιείτε καθόλη τη διάρκεια του εξαμήνου. Θα πρέπει επίσης να διαθέτετε πολύ καλή γραμμή δικτύου.



Με εκτίμηση

Β.Τσουκαλάς