27 Σεπ 2022 11:46 - Βασίλης Τσουκαλάς

  Εισαγωγή στον Προγραμματισμό με C,C++ Εργαστήριο - Δήλωση Τμήματος Παρακολούθησης (Ακ. Έτος 2022-23)

Αγαπητοί φοιτητές/τριες του τμήματος,


Αυτή η ανακοίνωση ενδιαφέρει:


- όλους τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής,

- τους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής που βρίσκονται στο εξάμηνο 2 ή άνω και παρακολουθούν για πρώτη φορά το εργαστήριο,

- τους φοιτητές των προηγούμενων ετών του Τμήματος Πληροφορικής που δεν ολοκλήρωσαν το εργαστήριο λόγω απουσιών,

- καθώς και τους φοιτητές που δεν ολοκλήρωσαν το εργαστήριο λόγω μη προβιβάσιμου βαθμού και επιθυμούν να το παρακολουθήσουν ξανά (οι φοιτητές όμως αυτής της περίπτωσης που θα μπουν σε τμήμα δεν έχουν δικαίωμα να μετέχουν σε Τελική Εξέταση).


Μπείτε στον σύνδεσμο Google Forms https://forms.gle/9pzk17gyhyjWk6Yw9 για να δηλώσετε ομάδα παρακολούθησης στο "Εισαγωγή στον Προγραμματισμό με C,C++ Εργαστήριο". Ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός μέχρι την Παρασκευή 30/09/2022 .


Για να μπορέσετε να συνδεθείτε στον παραπάνω σύνδεσμο θα πρέπει να έχετε προσωπικό λογαριασμό gmail στη Google. Αν δεν έχετε δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό.


Το Σάββατο 01/10/2022 θα βγεί νέα ανακοίνωση με πληροφορίες για τα οριστικά τμήματα και την ημερομηνία/ώρα έναρξης του πρώτου μαθήματος στο εργαστήριο .



Σημείωση

-------------

Φοιτητές που δεν ολοκλήρωσαν το εργαστήριο λόγω μη προβιβάσιμου βαθμού έχουν τη δυνατότητα να μην παρακολουθήσουν το εργαστήριο, αλλά να έρθουν σε Τελική Εξέταση στο τέλος του εξαμήνου. Οι φοιτητές αυτοί δεν θα δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή τη φόρμα, αλλά θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση στο μέλλον.



Με εκτίμηση,

Τσουκαλάς Βασίλης