5 Οκτ 2022 14:26 - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

  Δωρεάν διαδικτυακό μάθημα Inclusive Peer Learning with Augmented Reality

Online Course Inclusive Peer Learning with Augmented Reality

Το ερευνητικό εργαστήριο του Τμήματος μας ΑΕΤΜΑ, ως μέλος της ευρωπαϊκής σύμπραξης iPear και σε συνεργασία με πανεπιστήμια και φορείς της Γερμανίας, της Νορβηγίας και της Ισπανίας, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο δωρεάν, διαδικτυακό, πανευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Inclusive Peer Learning with Augmented Reality». 

Αντικείμενο του online εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο συνδυασμός της αλληλο-μάθησης ( peer to  peer  learning) με την επαυξημένη πραγματικότητα στην εκπαίδευση και γενικότερα στην κατάκτηση της γνώσης κάθε θεματικού πεδίου. Το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος θα είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, αλλά και στα Ελληνικά. 

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου 2022 και διαρκεί 4 εβδομάδες. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντας θα λάβουν  Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πλατφόρμα ΙΜΟΟΧ , το οποίο θα φέρει και τα λογότυπα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που χρηματοδοτεί τη δράση. 

 Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στο Διεθνές Σεμινάριο, που θα λάβει μέρος στην Αθήνα, 1-2 Ιουνίου 2023. 

 Για εγγραφή στο μάθημα επισκεφτείτε τη σελίδα του μαθήματος https://imoox.at/course/ipear


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον καθ. Καζανίδη Γιάννη (kazanidis@cs.ihu.gr)