Μέλη Διδακτικού και Ερευνητικού ΠροσωπικούΒασίλειος Καμπουρλάζος

Τακτικός Καθηγητής 

Ο Δρ. Βασίλειος Καμπουρλάζος έλαβε το Πτυχίο από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, 1986. Έλαβε Μεταπτυχιακό στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του University of Nevada, Reno (ΗΠΑ), 1989. Έλαβε το Διδακτορικό στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του University of Nevada, Reno (ΗΠΑ), 1992. Συμμετοχή σε 23 ερευνητικά έργα (χρηματοδοτούμενα είτε από φόρους είτε από ιδιώτες) σε ΗΠΑ και σε Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στέργιος Παπαδημητρίου

Τακτικός Καθηγητής 

Ο Δρ. Στέργιος Παπαδημητρίου απέκτησε πτυχίο Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής στο τμήμα Μηχ. Η/Υ και Πληροφορικής, της Πολυτεχνικής Σχολής του Παν/μιου Πατρών το 1990. Απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα από το ίδιο τμήμα το 1996 με θέμα διατριβής: «Συγχρονισμός και Ελεγχος Μη-Γραμμικών Δυναμικών Συστημάτων και Εφαρμογές στην Κρυπτογράφηση και Συμπίεση πληροφορίας».

Γεώργιος Παπακώστας

Τακτικός Καθηγητής 

O Δρ. Γεώργιος Α. Παπακώστας έλαβε το δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών, το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης και το διδακτορικό δίπλωμα στην επιστήμη του μηχανικού το 1999, 2002, και 2007, αντίστοιχα από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ).

Αύγουστος Τσινάκος

Τακτικός Καθηγητής 

Ο Δρ. Αύγουστος Τσινάκος είναι Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στο θεματικό τομέα “Υπηρεσίες στο Διαδίκτυο – Τηλεματική”, μέλος της επιτροπής Bologna Expert του ΥΠΕΠΘ (6/2011-σήμερα), συντονιστής του Μεταπτυχιακού προγράμματος για τον Ελλαδικό χώρο, στο αντικείμενο της «Εκπαίδευσης από Απόσταση» Master of Distance Education (MDE) και εξωτερικός Καθηγητής του Athabasca University του Καναδά (11/2009-σήμερα).

Γεώργιος Τσιριγώτης

Τακτικός καθηγητής 

Ο Δρ. Τσιριγώτης Γεώργιος έχει γνωστικό αντικείμενο «Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου» και υπηρετεί στο ΤΕΙ ΑΜΘ από το 1986. Διδάσκει από το 2014 στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., τα μαθήματα: «Επιστημονικός Υπολογισμός», «Νευρωνικά Δίκτυα», «Σήματα & Συστήματα» και «Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου». Είναι πτυχιούχος και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Blaise Pascal της Γαλλίας.

Ελευθέριος Μωυσιάδης

Αναπληρωτής Kαθηγητής 

Ο Δρ. Ελευθέριος Μωυσιάδης έχει πτυχίο στην Οργάνωση Επιχειρήσεων, μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διδακτική, μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Πληροφορική και διδακτορικό στην Πληροφορική. Έχει μακρά εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού, στην διοίκηση μεγάλων έργων ανάπτυξης λογισμικού και στην διδασκαλία προγραμματισμού Η\Υ.

Θεόδωρος Παχίδης

Αναπληρωτής Καθηγητής 

Ο Δρ. Παχίδης Θεόδωρος διαθέτει πτυχίο Φυσικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ραδιοηλεκ­τρολογίας-Ηλεκτρονικής-Φυσικής από το ΑΠΘ. Διδακτορικό Δίπλωμα από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΔΠΘ με ειδίκευση στη Ρομποτική και την Τεχνητή Όραση. Το γνωστικό του αντικείμενο είναι Τεχνολογία Λογισμικού και Ρομποτική.

Κωνσταντίνος Ράντος

Αναπληρωτής Καθηγητής 

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Ράντος έλαβε το δίπλωμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, και το δίπλωμα M.Sc. και Ph.D. στην Ασφάλεια Πληροφοριών (υπό την αιγίδα της Grant Research and Training Marie Curie) από το Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Δημήτρης Καραμπατζάκης

Επίκουρος Καθηγητής 

Ο Δ. Καραμπατζάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. με γνωστικό αντικείμενο τα Αναλογικά και Ψηφιακά Ηλεκτρονικά Συστήματα. Το 2003 έλαβε το Δίπλωμα του Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από το Πολυτεχνείο Κρήτης και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών όπου το 2009 αναγορεύτηκε Διδάκτορας στο επιστημονικό πεδίο της Τεχνολογίας των Υπολογιστών.