8 Ιουν 2023 11:49 - Ιωάννης Πεξαράς

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ

Σχετικά με την κατάθεση αιτήσεων σίτισης μέσω της εφαρμογής σίτισης (https://sitisi.ihu.gr/) για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, λόγω του ότι δόθηκε παράταση από την ΑΑΔΕ για την κατάθεση φορολογικών δηλώσεων για το φορολογικό έτος 2022 μέχρι της 31/07/2023, ανακοινώνονται τα κάτωθι:

1) Η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων σίτισης θα παραμείνει αυστηρά μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 23.59 σύμφωνα με τις προηγούμενες σχετικές ανακοινώσεις.

2)Όσοι φοιτητές δεν προλαβαίνουν να έχουν στη κατοχή τους τα απαραίτητα εκκαθαριστικά μέχρι την παραπάνω ημερομηνία οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση, να πάρουν οπωσδήποτε αριθμό πρωτοκόλλου από την εφαρμογή καταθέτοντας αρχικά τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά του προηγούμενου φορολογικού έτους(2021). Ο αρμόδιος αξιολογητής θα τους επισημάνει μέσω της εφαρμογής ότι πρέπει να επισυναφθούν τα φετινά εκκαθαριστικά δίνοντας τους παράταση να τα επισυνάψουν εκ νέου όταν τα έχουν μέσω της εφαρμογής.


Υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή μετά τις 02/07/2023 θα είναι κλειστή και ΚΑΝΕΝΑΣ φοιτητής δεν θα μπορεί να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, παρά μόνο να επανυποβάλλει δικαιολογητικά που ήταν ελλειπή (π.χ. εκκαθαριστικά)  μετά από μήνυμα που θα του έχει σταλεί από αρμόδιο αξιολογητή.