11 Σεπ 2023 12:06 - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

  Εθελοντική συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια στην Καβάλα με πιστοποιητικό συμμετοχής

Το Τμήμα Πληροφορικής διοργανώνει και φιλοξενεί το 13 Πανελλήνιο/Διεθνές Συνέδριο «Οι ΤΠΕ στην εκπαίδευση» και 11 Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής» στην πανεπιστημιούπολή της Καβάλας από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου. Πρόκειται για δύο από τα σημαντικότερα εθνικά επιστημονικά συνέδρια στο γνωστικό αντικείμενο των ΤΠΕ και της διδακτικής της πληροφορικής.

Καλούμε τους φοιτητές/τριες και τις φοιτήτριες του Τμήματός μας να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εθελοντική συμμετοχή και υποστήριξη των συνεδρίων κατά τις μέρες πραγματοποίησής τους. Οι εθελοντές/ντριες θα έχουν την ευκαιρία από τη μία να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των φιλοξενούμενων συνεδρίων αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά στην οργάνωση και υποστήριξή του. Είναι μία εμπειρία πολύ χρήσιμη τόσο για ουσιαστικούς όσο και τυπικούς λόγους.

Για όσους συμμετάσχουν ως εθελοντές θα δοθεί σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

 

Όσοι/ες ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα έως και την Παρασκευή 15/9/23

 

https://forms.gle/7A9ts1t92zSsHuS39

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα συνέδρια θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://etpe23.cs.ihu.gr ενώ για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Καζανίδη Γιάννη (kazanidis@cs.ihu.gr ή στο τηλ. 2510 462625).