14 Νοε 2022 12:57 - Ιωάννης Πεξαράς

  ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2022-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2022-2023.

14/11/2022

Ανακοινώνεται η  δήλωση μαθημάτων  για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 που γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας από τη σελίδα https://uniportal.ihu.gr/ από Δευτέρα 14-11-2022 έως και την Τετάρτη  30-11-2022. Οι δηλώσεις να υποβληθούν από σταθερό υπολογιστή και όχι από κινητό τηλέφωνο.

Για τους πρωτοετής φοιτητές η δήλωση μαθημάτων θα γίνει από τη Γραμματεία ΜΟΝΟ για αυτό το εξάμηνο .

  

 

Οι φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής που είναι στο 7ο εξάμηνο θα δηλώσουν πρώτα υποχρεωτικά την Πτυχιακή και μετά μαθήματα ΥΕ εφόσον τηρηθεί η σειριακή σειρά της δήλωσης μαθημάτων προηγούμενων εξαμήνων.

 

Οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής σχετικά με τα εργαστήρια που δεν διδάσκονται δηλώνουν ως εξής:

1.     Όσοι έχουν κοπεί από απουσίες θα συμπληρώσουν τις Δ.Μ από μαθήματα επιλογής.

2.     Όσοι έχουν κοπεί από βαθμό θα συμμετέχουν στην τελική εξέταση των εργαστηρίων και θα δηλώσουν εργαστήρια. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν τις Δ.Μ από μαθήματα επιλογής.

 

.

Σημείωση: Τονίζεται ότι η επιτυχής ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων στις προβλεπόμενες προθεσμίες είναι ευθύνη των ίδιων των φοιτητών. Σε καμία περίπτωση η Γραμματεία δεν θα δηλώνει εκπρόθεσμα μαθήματα μετά από αίτημα των φοιτητών.: 

Κατόπιν αυτού όλοι οι φοιτητές οφείλουν να εκτυπώνουν τη δήλωση μαθημάτων τους, μετά το στάδιο της επαλήθευσης για αποφυγή προβλημάτων και απόδειξη έγκυρης δήλωσης.

Εφιστάται η προσοχή στους φοιτητές καθώς δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις μαθημάτων που δεν έχουν δηλωθεί,

 

Γραμματεία του τμήματος Πληροφορικής.